Koszyk jest pusty
Twoje konto
Login
Hasło
Zapamiętaj

Przypomnij hasło
Rejestracja
drukuj drukuj

Prywatność, dane osobowe i pliki cookie

Strona główna » Prywatność, dane osobowe i pliki cookie

Polityka dotycząca plików cookies

  1. Strona internetowe korzysta z plików cookies w celu optymalizacji jej działania oraz umożliwienia składania zamówień.
  2. Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika strony (w przeglądarce). Cookies zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Pliki cookies nie zapisują i nie przechowują żadnych prywatnych danych użytkownika.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
    - zalogowania użytkownika i złożenia przez niego zamówienia;
    - tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają ze strony internetowej, co umożliwia poprawę jej funkcjonalności;
  5. Strona internetowa zapisuje "stałe" pliki cookie (persistent cookies). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez użytkownika.
  6. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika.
  7. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików cookie - możesz to wyłączyć korzystając z opcji Twojej przeglądarki (zwykle są to ustawienia prywatności). Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania lub na stronie internetowej producenta oprogramowania (przeglądarki).
  8. Informujemy, że wyłączenie obsługi plików cookie na naszej stronie uniemożliwi złożenie zamówienia.


Dane osobowe

  1. Przetwarzanie Twoich danych osobowych może nastąpić tylko za Twoją wyraźną zgodą np. poprzez wypełnienie formularza rejestracyjnego, ankiety lub innych formularzy zamieszczonych na naszej stronie, a także w przypadku, gdy pozwalają na to przepisy dotyczące zbierania danych osobowych.
  2. Twoje dane są zbierane w celu realizacji złożonego zamówienia i wystawienia faktury.
  3. Twoje dane nie są w żaden sposób przekazywane innym firmom czy osobom fizycznym.
  4. W każdej chwili możesz zażądać usunięcia Twoich danych z naszej bazy.
  5. Jeżeli wyrazisz na to zgodę możesz otrzymywać od nas informacje handlowe. Twój adres e-mail nie będzie w żaden sposób przekazywany innym firmom czy osobom prywatnym w celach marketingowych.
  6. Nie bierzemy odpowiedzialności za przypadki podania przez inne osoby Twojego adresu e-mail.


Informujemy, że:

  1. Administratorem danych osobowych jest Hurtownia Artykułów Liturgicznych Piotr Kordys z siedzibą przy ul. Porucznika Halszki 28/LU6 (kod pocztowy: 30-611), tel.: 12 657 81 24, adres e-mail: art.liturgiczne@poczta.fm.
  2. Celem zbierania danych jest możliwość realizacji usługi.
  3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).
  4. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji usługi. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwa realizacja usługi.
  5. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim.
  6. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa (np. policja, prokuratura, sąd).
  7. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.
  8. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
  9. Dane osobowe będą przechowywane przez okres nieokreślony.
strona główna|cała oferta|nowości|o nas|szukaj|dostawa|regulamin|prywatność i pliki cookie|rejestracja|kontakt